Bezárás
Médiaszereplés

Rádi Antónia az Euronews riportjában nyilatkozott Mészáros Lőrinc vagyonáról

Csütörtökön megjelent a Napi.hu gazdaglistája, amin a nemzet gázszerelője második lett, és ennek apropóján az Euronews rövid portréban mutatta be a vagyonosodását. A riportban az Átlátszó munkatársa, Rádi Antónia is nyilatkozott.

Mészáros Lőrinc éppen csak jómódú volt a Nemzeti Együttműködés kezdetekor, ma viszont már közép-európai szinten jegyzett vagyon birtokosa a maga 280 milliárd forintjával – erre az Átlátszó munkatársa, Rádi Antónia emlékeztetett az Euronews videóriportjában.

A többnyelvű, össz-európai hírcsatorna annak apropóján forgatott Felcsúton, hogy a Napi csütörtökön megjelentette szokásos éves gazdagember-listáját, amelyen a falu leköszönt polgármestere immár a második Csányi Sándor bankár után. A példátlan ütemű vagyonosodás bemutatásához az Euronews egy másik átlátszós forrást is használt: lapunk mutatta be azt is, hogy Mészáros cégei túlnyomórészt uniós forrásból gazdagodtak az elmúlt években.

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszót

Az Átlátszó nonprofit szervezet, nem fogadunk el pénzt politikai pártoktól vagy az államtól. Rád viszont nagyon számítunk!

Támogatom