A Soros-ellenes propagandára költött 12 milliárdról nyilatkozott kollégánk a cseh köztévé híradójának

cseh cucc

A cseh közszolgálati televízió, a Česká televize stábja járt múlt héten Magyarországon, hogy riportot készítsen a híradó számára a magyar kormány Soros- és bevándorlás-ellenes kampányáról.

A Budapestre látogató tudósítónak az Átlátszó munkatársa, Kőműves Anita is nyilatkozott. Lukáš Mathé kérdésére válaszolva kollégánk ismertette az Átlátszónak a minap a Soros-ellenes propagandakampányról közzétett cikkének főbb megállapításait: miszerint a magyar kormány 12 milliárd forintot költött tavaly a ‘sorosozós’ médiakampányra.

Beszédes részlet, hogy ennek az összegnek több mint 70 százalékát öt kormánybarát üzletember cégeinél költötte el a kabinet – nekik fizetett a hirdetések megjelenítéséért.

A cseh közszolgálati tévé február 8-án adásba került riportját itt tudja megnézni.

 

 

  • agador

    Sokára érjük még utol Romániát és a román korrupcióellenes ügyészséget.

  • borzimax

    Kérem felsorolni a szoci kormányok alatt fidesz közeli cégek megnyert nagy beruházásait!

    http://www.blikk.hu/aktualis/penz/megmutatjuk a Bild összeállítása alapján közölt adatokból, mennyibe is kerül Európának fejenként az új népvándorlás. Ide tartozik még az identitás feladása,a közbiztonság összeomlása, a párhuzamos társadalom kialakulása, ezek pénzben még meg sem saccolhatók. Ehhez képest az ellen-kampányra fordított összeg aprópénz.

    • Archer.

      10/10 !!