Videokompromat: Juhász Péter feladta! Lemond minden politikai pozíciójáról

clap

 

Megjavult a kapcsolata Rogán Antallal, és már egészen máshogy látja a korrupció kérdését az egykori Együtt-frontember, mindenkitől elnézést kér, akit megbántott. Lemond az összes létező politikai pozíciójáról, és elmegy horgászni. Ha azt szeretnéd, hogy az Átlátszó ne dobja be a törölközőt egyik napról a másikra, mint Juhász, támogasd a munkánkat SZJA 1% felajánlásával!

 

Videokompromat: Juhász Péter feladta! Lemond minden politikai pozíciójáról from atlatszo.hu on Vimeo.

 

„Sziasztok, ez egy búcsúvideó! Kérlek, hogy osszátok meg minél többen, mert tudjátok, hogy azt szeretem, ha minél többen megosztjátok. És elnézést, hogy én tartom ma a kamerát, de kirúgtam már mindenkit, mert semmire semmi szükség nincsen, mostantól legalábbis. Én befejeztem ezt a tevékenységet. Az a jó hírem, hogy megszűnt Magyarországon a korrupció. Igaz, beletelt öt évbe, mire ezt felszámoltuk, de felszámoltuk.

Kiderült, hogy Rogán Antal már nem lop egyáltalán, hát bevallom, az előző ügyekben voltak némi félreértések, de kiderült, hogy egyszerűen jól osztja be a pénzt, és ezzel nincsen gond. De nekem teljesen feleslegessé vált a munkám, mert megszüntettük a korrupciót Magyarországon. Ebben – bevallom – voltak, akik segítettek, nem tudom, hogy ők lemondanak-e, más politikustársaim is, mert hogy nekünk ma már szerintem nincs igényünk mint magyar társadalom, hogy erről beszéljünk.

Kapcsolódó cikkünk

Börtönbe került Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke

Sokkal fontosabb, hogy pozitív világképet mutassunk a választóknak, és úgy váltsuk meg a világot. Nem kell foglalkozni azzal, hogy egyébként mire költi az állam a pénzt, hogy megy el a te adód, hogy megy el a mi adónk közösen.

Tudjátok mit, foglalkozzon ezzel mostantól az Átlátszó, tényleg. Azok ott vannak, támogassátok őket mostantól, nekünk erre semmi szükségünk nincs. Úgyhogy én lemondok minden pozíciómról, mind a politikai, mind a földrajzi pozícióimról ezzel a mai nappal, sziasztok! Osszátok meg nagyon sokan, mert tényleg szükségtelen egyébként, hogy legyünk. Köszi, helló!”

 

Ha azt szeretnéd, hogy az Átlátszó ne dobja be a törölközőt egyik napról a másikra, mint Juhász, támogasd a munkánkat SZJA 1% felajánlásával!

 

 • Vázsonyi Ferenc

  Inkább segíts összeszedni,és visszafizetni, a 2010-elötti ,ellopott,elsikkasztott ,

  pénzeket,most már papír is van róla….amit annyira követeltetek !?( gátlástalan,pofátlan csürhe ! )

  • okosabbnálam

   Amit 2010 után loptak el, az rendben van?

   • csaba

    Az sincs rendben,de egy narkós köcsög tolvaj ne ugasson hogy “tolvaj banda”.
    Ezt én megtehetném,talán te,és még pár millió állampolgár,de miért pont azok ordítanak akiket most már az EU is bemutatott.

    Azért ha belegondolsz,elég nagy sumák lehetett,ha a baloldali vezetésű EU,aki folyamatosan támadja az Orbán kabinetet,nevén nevezi a baloldali városvezetés akkori tagjait,mint felelőségre vonható személyeket.

    • Miklós István Kardos

     Igy néz ki ha valaki gondolkodás nélkül bevesz mindent .Még semmit nem bizonyítottak,csak a kivitelezést végző cégekre mutat rá a jelentés.De a híveknek ez elég visszafele mutogatni.Közben már a fél ország a mostani maffia kollégiumi társaságé.Erről akarják elterelni a figyelmet ezzel a a katymazzal.

    • Boki

     – Korrupció van.
     – Juhász egy tolvaj!
     – Soha nem volt hatalmon, nem töltött be olyan pozíciót ahonnan közpénzt lophatott volna.
     – De egy narkós köcsög!
     – OK, akkor nincs korrupció, minden szuper!

    • Az igazi Trebics

     Az EU-ban Néppárti többség van. Az a Néppárti frakció van túlsúlyban, amelynek a Viktátor Fidesze is tagja (még) Ennyit a baloldali EU-ról.

   • János Virág

    Orbánék már elkezdték 92-ben a lopást a székház eladásával! Amiből a sajtót vették meg,meg apuka bányájára is jutott! Utána eladták hamis papírokkal a vállalkozásokat,ami után nem adóztak! Ott is bejött nekik pár száz miliócska!

 • László Czinke

  Ebben az országban 2010 évig összesen nem loptak annyit,mint ez a rohadék maffózó orbán és rablóbandája!

  • csaba

   Ja.Egyetértek.Az OLAF jelentés is ezt támasztja alá.

   • Ribizli

    Mit támaszt alá az OLAF jelentés? Hogy loptak, de hogy kik….?

  • Vidéki

   Bizonyíték az nem kéne neked?

  • Arpad Banoczy

   A legnagyobb kártevők a: látták, mondták, hallották. Ősz fejedet elnézve már közelebb állsz a koporsóhoz mint a bölcsőhöz, illene mérlegelned, mielőtt felelőtlenül vádolsz, nehogy vádlott legyél.

 • Vidéki

  Együtt-frontember lemond az összes létező politikai pozíciójáról, és elmegy horgászni.

  Inkább kapálni menjen!

  • Péter Halász

   Mutass példát!!!

   • Vidéki

    Kenyér fekete kenyér,

    Ki rajtad él nem henyél,

    Napkeltétől napnyugtáig

    Kezében a kapanyél!

    • http://blog.hu/user/1250387/tab/settings/ Péter Halász

     Nem! De nem hiszem, hogy sokat vesztek vele!

  • Cherry

   A földrajzi pozíciójáról is lemond. 2025-ben a videó szerint.

 • pitya

  Bizonyiték akkor lesz, amikor az OLAF majd a fideszes rablók időszakát vizsgálja.De akkor majd dögivel……

  • Nagy Péter

   “Az EU Csalás Elleni Hivatala 28 magyar ügyben fejezte be a nyomozását. Orbánék viszont csak a 4-es metrós jelentést hozták nyilvánosságra. Pedig a 28 között vannak Rogánt, vagy akár Orbán vejét is érintő ügyek. Ezeket persze titkolják.”

 • anyocza

  2021. december… 😉

 • Csilla Törő

  :)

 • ZSÓFI FILEPNÉ

  EZ SZOMORÚ HA IGAZ ! NEM SZABAD MEGFUTAMODNI ! JUHÁSZ PÉTER VITTE ELŐRE A DOLGOKAT ! KI MERT ÁLLNI ÉS MEGMONDTA AMI A SZÍVÉN VOLT ! NE ADJA FEL CSINÁLJA TOVÁBB A DOLGÁT ! EZZEL CSAK A FIDESZNEK TESZ JÓ !

  • Aron

   Nem tűnt fel, hogy álhír?

 • Conchita Suarez

  Ez meg mi?

  • nonemart

   Ez egy pamflet ! Nem túl jó.

 • Róbert Nagy

  :-) Ügyes!

 • Attila Ferencz

  Hát, ha tényleg senki nem vette észre, hogy ez arról szól, hogy az adótok 1%-át adjátok az Átlátszónak, akkor Magyarországon most már igazán le kellene húzni a rolót és kitenni a “Danger Zone” táblákat. (Gyk: azért angolul, mert csak odabent beszélnek magyarul)

 • Török Miklós

  Nem tudni hogy mi célból mondta ezt Juhász Péter, de igaza van. Ma már annyira erős az agymosás a fidesz média által,hogy az emberek ingerküszöbét nem lépi túl már semmi. Sem a fidesz napi korrupciós ügyei,sem a fidesz körüli véletlen balesetek,sem az hogy a fideszesek ellen már nyomozás sem indul,és semmi nem történik,ha a fidesz bármilyen gazemberséget elkövet. Furcsa hogy Juhász pár napja még elnökké választatta magát és pártként akart indulni a választáson,de igaza van hogy nem így tette . Ezzel felhívta a figyelmet a fidesz korrupciós ügyeire,ami helyes, de voltak ügyek amivel már nem lehetett egyetérteni. Pl.a Putyinhoz való viszonya. De beszélhetünk Kásler Árpádról is. Ő a devizahitelesek megsegítésével csalta maga mellé az embereket, és miután a saját devizahitelét elengedték,szépen eltűnt és már nem is érdekelték az emberek. És beszélhetnénk a rendvédelmi dolgozók elleni tüntetésszervezőkről is. Pl. Árok Kornélról ha jól emlékszem, Jó volt látni amikor a remegő lábú és hangú pintért (ki tán be is szart ),úgy támogatták ki a parlamentből hogy beszéljen a felháborodott tüntetőkhöz. Aki fűt fát ígért.és bedőltek neki. A bohócforradaloom nagyon kis híján igazi forradalom volt ! De ebből a három példából is látszik,hogy nem elég csak egy cél miatt fellázadni,amikor mellette még több gazemberség ellen is fel lehetne lázadni. Ezek mind jó példák arra,hogy az emberek igazságérzetét felkeltsék,de de azt is bizonyítja,hogy párton kívűl nem lehet semmi célt elérni. Ezért kellett a Jobbikot a parlamentbe juttatni ! De a Jobbik,nemcsak a devizahitelesekért,nem csak a korrupció ellen,és nem csak a rendvédelmi dolgozók érdekeiért küzd egyenként ,hanem minden magyar ember érdekéért kíván küzdeni és kormányozni a magyarok érdekeiért,magyar ésszel,tiszta kézzel és tovább haladva a becsületesség útján ! Ezért akik egy egy ügyben kimondják az igazat,de nem azért hogy csak elérjék a parlamenti küszöböt,azok nem a fideszt támogatják,hanem esélyt adnak az embereknek,hogy belássák,és a Jobbikot támogassák. És ez így van jól ! Ezek az emberek tiszteletet érdemelnek ! Nem tudom mi lesz az a pont ami el fogja érni az emberek ingerküszöbét, de akkor mindenkinek jelen kell lenni,mert egyenként hiába próbál bárki küzdeni az igazságért, e gazember kormány ellen csak az összefogás segít. Szomorú,hogy a románok ebben is jobban teljesítenek már nálunk. Ha előbb nem,akkor bízzunk a Jobbikba,mert csak a Jobbik képes leváltani a fideszt, és semmilyen más gazember pártra és e mocsok politika folytatására senkinek sem lehet szüksége. Sándr Máriának, Juhász Péternek és mindenkinek köszönjük,hogy a nyílvánosságra hozzák a kormány és más gazemberségeit, de az igazi renszerváltás,felelősségrevonás ,csak a Jobbik győzelme útán lesz ! Így legyen . Győzzön a Jobbik !