Video

Az Átlátszó videóblogja nem csak szerkesztőségi anyagokkal korrupció, átláthatóság, környezeti ügyek és sok minden más témában.

bestof

Ilyen volt az Átlátszó 4. szülinapja

Mégis hogyan ünnepelnénk első választási ciklusunk teljesítését, mint laptopok monitorja mögött, adathegyeket digitalizálva? Az Átlátszó 4. szülinapján a K-Monitorral és önkéntesekkel (akiknek ezúttal is nagy pacsi és köszi!) kézzel írt kampányköltség-összesítéseket digitalizáltunk, volt kocsmakvíz, szülinapi koktélok, Light Strike digitális tüntetés tűzfalra vetített facebook-profilképekkel és helyszínen készített portékkel, valamint sok kedves ember, támogatók, önkéntesek, barátok, írók, olvasók.

Innen is nagy köszönet mindenkinek, aki az Átlátszó környékén volt az elmúlt 4 évben: aki írt, olvasott, segített, szivárogtatott, adatot igényelt, bejelentett, támogatott, 1%-ot küldött, előfizetett, megosztott és megvédett, szóval nektek! Kérjük, maradjatok támogatóink – és segítsétek munkánkat információkkal, előfizetéssel vagy ahogy tudjátok a következő években is!

 

Fizess elő az Átlátszóra, hogy még sok cikket írhassunk!

Havonta csak egy ezres: már csak 1077 új előfizetőre van szükségünk
ahhoz, hogy az alapműködésünk közösségi finanszírozású legyen. Tudnivalók itt.

Megosztás