Video

Az Átlátszó videóblogja nem csak szerkesztőségi anyagokkal korrupció, átláthatóság, környezeti ügyek és sok minden más témában.

riport

Két éves lett az Átlátszó Oktatás blog

Kellemes, fiatalosan visszafogott, beszélgetős, ismerkedős, író-olvasó-gyakornok találkozóval egybekötött szülinapot tartott az Átlátszó Oktatás blog. A pár hónapja az Átlátszó blogrendszerébe költözött fiatalokból álló szerkesztőgárda célja, hogy átlátható tegye a köz- és felsőoktatást. Két éves működésük alatt több millió oldalletöltésük volt, hivatkozta őket a magyar sajtó szinte összes nagyobb orgánuma, szivárogtattak, feltártak, pereskedtek, egyetemeket vettek rá, hogy átláthatóbban működjenek.

Gratulálunk, és még sok szülinapot kívánunk!

 

 

Független ember vagy?

Ha lesz 4 ezer független támogatója az Átlátszónak, akkor nincs az a lázárjános, aki el tudna minket hallgattatni. Legyél egy a 4 ezerből, és változtasd meg Magyarországot! Tudnivalók itt.

Támogatás SZJA 1% felajánlásával

Ha 1%-od az Átlátszó céljaira kívánod felajánlani, személyi jövedelemadó bevallásodban az Asimov Alapítvány adószámát tüntesd fel, ami a következő: 18265541-1-42 Letölthető nyilatkozat itt.

Megosztás