ismeretterjesztés

Civil drónok – konferenciát és workshopot szervez az Átlátszó

Hogyan segíthetnek az új technológiák a civil szervezeteknek abban, hogy társadalmi változásokat idézzenek elő? Erről rendez konferenciát az Átlátszó.

 

keepcalmsame2

 

2016. május 9-10-én Budapesten szervez konferenciát és workshopot az Átlátszó, a CEU Média-, Adat- és Társadalomkutató Központja és a CEU Közpolitikai Iskolája. A cél, hogy a különféle szakértők segítségével bemutassuk, hogyan tudják az új technológiákat, például a drónokat felhasználni a civil szervezetek a munkájukban. A kétnapos rendezvényen lesznek kerekasztal-beszélgetések, ahol ott lesz többek között Bodoky Tamás, az Átlátszó főszerkesztője, Halász Áron, az Átlátszó videósa, Tamás Bence Gáspár, a 444 újságírója. A workshopokon többek között azt tanulhatják meg az érdeklődök, például Baranya Ákostól, az Átlátszó videósától, hogy hogyan kell irányítani a drónokat és hogyan lehet a segítségükkel videófelvételeket készíteni.

Részletes program és jelentkezés ezen a linken.

Facebook-esemény

Open Skies, Open Societies: How Civil Society can use New Technology for Social Change from atlatszo.hu on Vimeo.

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszó munkáját havi 1000 forinttal! Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.

Megosztás